3 bra anledningar till att uppgradera säkerheten med smarta hem-prylar

Helt nya säkerhetssystem packas med smarta funktioner, vilket gör det till ett lockande val i marknaden som är fylld av smarta prylar. Vi har gått igenom funktionerna och tagit fram de bästa bitarna och hur de kan hjälpa dig i ditt hem.

Anpassningsbart

Systemet är modulärt. Så det kan passa i en liten lägenhet, till ett större familjehem. Lägg till sensorer där du vill att systemet kommer att växa till dina behov. Låt systemet växa fram efterhand, lägg till sensorer vart och när du vill.

Ansiktsigenkänning

Tack vare avancerade ansiktsigenkänningsprogramvaror kan kameror nu mera känna igen bekanta ansikten och meddela dig när de kommer hem, vilket är bra om barnen kommer hem från skolan innan du är klar. Om kameran ser en främling får du en omedelbar varning och en livestream från kameran kommer att skickas till din smartphone.

Den ser allt, när du vill, och inget när du inte vill

Få av oss vill betala för spionering i vårt eget hem, med vår app som använder geofencing-teknik kan du bestämma att inaktivera kameran och sensorerna när du kommer hem. Och kom ihåg att alla videoklipp förblir säkra som hus eftersom produkterna vi använder är krypterade.

Prenumerera på vår blogg

Få senaste nyheterna och bli inspirerad först

fler inlägg om smarta hem

Dela inlägget med vänner

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email