Arlo Ultra – ny 4K HDR trådlös säkerhetskamera med strålkastare

Vi på Smart Home Solutions gillar säkerhet och Arlo är ett bra alternativ. Det är en utmärkt utgångspunkt för att bygga ett flexibelt hemsäkerhetssystem, speciellt med sin modulära design som är lätt att utöka, så vi är glada att se det annonserades ett nytt 4K-säkerhetssystem.

Arlo Ultra, det är som sagt en 4K-kamera, men det finns också många funktioner som gör den till en av de mest intressanta hemmasäkerhetskamerorna att debutera nyligen, till exempel förmågan att göra HDR-inspelning. Den har också ett 180-graders synfält, vilket är en förbättring jämfört med Arlos senaste kamera, Arlo 2 Pro. Visst, Googles Nest är ett mer avancerat system, men det är mycket dyrare med pågående kostnader, vilket är hur Arlo tjänar sin behållning.

Läs om 3 bra anledningar till varför man skall ha ett smart säkerhetssystem

Arlo Ultra levereras med en inbyggd strålkastare som tidigare bara såldes separat från Arlos kameror. Mellan HD-kameran och rampljuset bör användarna inte ha några problem med att spela in färg (även på natten). Det är trådlöst, men vi är inte säkra på produktens batteritid.

När det gäller den ultrahögupplösta upplösningen har den uppenbara fördelar.

Detta borde vara ett av de bästa och mest prisvärda alternativen som finns tillgängliga på marknaden för 4K-säkerhetskameror, och vi kan inte vänta med att testa det. Arlo Ultra kommer att börja på 3990:- när det blir tillgängligt under det första kvartalet 2019. Det priset inkluderar ett gratis ettårsabonnemang på Arlo Smart Premier, som vanligtvis kostar $119. Arlo Smart Premier kommer att hålla kamerans inspelning och spara den videon i molnet.

Prenumerera på vår blogg

Få senaste nyheterna och bli inspirerad först

fler inlägg om smarta hem

Dela inlägget med vänner

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email