Möjligheter till ett digitalt hem

Hela hemmet i mobilen

Skräddarsy hemmet

Våra favoriter

Styr i praktiskt taget vad som helst, endast fantasin sätter gränserna.

Ljusstyrning

Styr lamporna i ditt hem med trådlösa tryckknappar eller med appen i telefonen/paddan. Du kan även aktivera automationer, t. ex att lampor ska tändas när du kommer hem.

Säkerhet

Uppgradera huset med övervakningskameror med rörelsedetektion, magnetkontakter med mera. Få notis om du glömt larma eller när något upptäcks.

Morgonrutiner

Vår app märker av när ditt larm skall ringa i telefonen och kan öka ljusstyrka i sovrum gradvis för en mjuk start på morgonen, samtidigt som kaffekokaren sätts igång.

Garageporten

Styr garageporten via appen eller en trådlös tryckknap, eller varför inte ställa in att garageporten skall öppnas när du kör in på uppfarten?

Google Assistant

Har du en produkt hemma med inbyggd google assistant så hjälper vi dig med integrering så du kan styra enheter och få notiser upplästa.

Klimat

Spara pengar på energiförbrukningen. Tillsammans med en smart temperaturstyrning kan du styra klimatet på ett smart sätt.

Vattenläckage

Ställ vattensensorer vid utvalda placeringar och få notiser när när det sker en vattenläcka någonstans i hemmet.

Belysningsscenarion

Tänd utebelysningen när solen är på väg ner, eller ett visst klockslag. Använd närvarodetektering i källare eller badrum för automatisk släckning.

Ambilight

Synka ledlister bakom TV:n i takt med filmen eller programmet ni tittar på för en utökad filmupplevelse. Fungerar även för datorskärmar för en grym spelupplevelse.

Ytterdörrslås

Automatiskt lås och upplås vid avlarmning och larmning av ditt hemstyrda larm, lås och lås upp med appen tillfälligt för städare/hantverkare och dyl. utan att behöva ge ut nycklar.

Hej/Hejdåknapp

Perfekt när man är på språng, ha en tryckknapp vid ytterdörren som släcker alla lampor och stänger av alla vägguttag när trycker på knappen.

Mjuk morgon

Vår app känner av när ditt nästa larm går igång. På så vis kan vi skapa scenarion att sovrumslampan skall tändas på 1% och gradvis öka till 100% på utsatta tider.