om oss

behind the scenes med smart home solutions

Digitalisera Hemmet

Modernisera ditt hem, börja styra din utrustning hemma. Oavsett vad du är ute efter har vi en lösning. Eftersom vi kan digitalisera det mesta i ditt hem idag krävs det sällan stora installationer.

enkelt att komma igång

Det är enklare och billigare än många tror. Det enda vi kräver är att du har en internetuppkoppling. Är uppkopplingen inte stabil har vi lösningar för det med. Du väljer själv vad du vill kunna styra.

Stegvis installation

Du kan alltid börja smått och bygga ut, varför inte börja med att kunna tända och släcka utvalda lampor med appen. Släng in någon smart högtalare så kan du även styra ditt hem med rösten.

Ett digitalt hem är ett smart hem, och nu är det tillgängligt för alla.

Vi håller det enkelt

Efter slutförd installation hjälper vi dig att installera vår Smart Home Solutions applikation i din smartphone eller padda, efter det visar vi hur den fungerar och vi kan sedan lägga in automationer och scener på ditt bevåg, detta gör vi på distans och kan därför hålla nere kostnaderna lite extra.

Din dröm. vårt mål.

Prisvärda lösningar

Det behöver inte kosta skjortan att få hemmet digitaliserat och röststyrt. Vi har lång erfarenhet inom branschen och provar nya produkter varje dag. Med den kunskap vi har idag kan vi kombinera kvalité med det konkurrerande priser. Genom att hålla nere på våra kostnader kan vi också erbjuda konsumenter ett smart hem till väldigt förmånliga priser.

smart home solutions

Smart Home Solutions började utvecklas under 2018 med en tanke att alla Smarta Hem prylar skulle kunna prata samma språk utan att behöva flera olika hubbar, gateways och framförallt appar.

Eftersom hemmet vet när du är hemma eller borta så går huset in i bortaläge och sparar energi, medan du får rätt komfort när du är hemma. Allt detta styrs från en applikation på din telefon, surfplatta eller dator.

Tanken med att anlita oss är att du ska få en helhetslösning där du får en centralenhet och en app, som styr alla olika fabrikat och protokoll.

smarta hem

Vår vision med Smart Home Solutions är att förenkla din vardag, utan att förändra den. Det kan vara så simpelt som att du inte ska behöva kliva upp från sängen när du precis bäddat ned dig och glömt släcka lampan – säg åt din virtuella butler att släcka den.

Vi använder oss av befintliga produkter och öppna APIer för att integrera alla produkter till en och samma applikation i telefonen.

Få en helhetslösning där det enda du behöver göra är att låta fantasin flöda – kolla vår blogg för inspiration.