Smart Home Solutions

Nu kan vi äntligen lansera tjänsten Smart Home Solutions, vi erbjuder installation och programmering av smarta hem.

Vår vision med Smart Home Solutions är att förenkla din vardag, utan att förändra den. Det kan vara så simpelt som att du inte ska behöva kliva upp från sängen när du precis bäddat ned dig och glömt släcka lampan – säg åt din virtuella butler att släcka den.

Få en helhetslösning där det enda du behöver göra är att låta fantasin flöda – kolla vår blogg för inspiration. Smart Home Solutions började utvecklas under 2018 med en tanke att alla Smarta Hem prylar skulle kunna prata samma språk utan att behöva flera olika hubbar, gateways och framförallt appar. Vi samlar allt i en och samma enhet och i en och samma app. Få ett uppkopplat hem utan massa strul.

Tanken med att anlita oss är att du ska få en helhetslösning där du får en centralenhet och en app, som styr alla olika fabrikat och protokoll. Vi använder oss av befintliga produkter och öppna APIer (Home assistant) för att integrera alla produkter till en och samma applikation i telefonen.

Ta gärna en titt på vår kategori inspiration i vår blogg där vi målar upp scener och exempel på vad man kan göra. Har du några frågor så tveka inte att kontakta oss!

Prenumerera på vår blogg

Få senaste nyheterna och bli inspirerad först

fler inlägg om smarta hem

Dela inlägget med vänner

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email