Vad är Nanoleaf? Vi tittar på smarta ljuspaneler

Om du vill veta mer om Nanoleaf-belysning, vad det är, hur den fungerar och varför du behöver den så har du kommit till rätt plats.

Vi har provat Nanoleafs smarta belysning tidigare och älskar hur anpassningsbar och inställbar den är. Vi har också använt den med en häftig effekt där den kombineras med en rytmmodul för att synkronisera belysning med spel och musik. Det finns gott om skäl att bjuda in Nanoleaf till ditt hem, men vad kan det egentligen vara?

Nanoleaf ljuspaneler

Nanoleafs ljuspaneler, tidigare känd som Nanoleaf Aurora ljuspaneler, har funnits ett tag nu. Det här är triangulära belysningspaneler som ansluter till varandra på olika sätt. Resultatet är en personlig belysningsupplevelse som passar fint in i ditt hem och din egen personliga stil.

Vad kan panelerna göra?

Nanoleafs-ljuspaneler är ett intressant sätt att lägga till ljus till ditt rum utöver de vanliga glödlamporna. De är ett utmärkt sätt att skapa dina egna mönster och ge en ny ljuskälla i ett utrymme i ditt hem.

De är inte bara anpassningsbara i mönster utan också i belysning. Nanoleaf ljuspaneler, som kan stödja upp till 16,7 miljoner färger, kan ställas in på en mängd olika nyanser och nyanser under dagen och ändras även på ett infall.

Nanoleaf-produkter kontrolleras via Apple eller Android-smartphones och ansluter enkelt till ditt hem Wi-Fi via denna app. Från appen kan du sedan ändra färger, justera ljusstyrka, ställa in en statisk färg eller välja ett tema och mycket mer förutom.

Användare är en stor del av Nanoleaf-upplevelsen och andra ägare skickar regelbundet fram nya färgpaletter som du kan ladda ner och prova gratis.

Rytm- och musikmoduler för synkning

Startspaketet Nanoleaf Light Panel innehåller nu Rhythm-modulen som standard. Det här är ett extra fäste som enkelt går in i någon av ljuspanelerna. Denna modul låter sedan ljuspanelerna reagera på alla ljud i rummet. Plötsligt dansar lamporna och reagerar på dina favoritlåtar, TV-program och till och med spel. Så länge du har kapabla högtalare i rummet kan du få festen att gå.

Den inbyggda mikrofonen gör allt arbete som lyssnar efter ljuden och själva modulen får sin kraft på samma sätt som ljuspanelerna, så ingen extra ström eller batterier behövs heller.

Prenumerera på vår blogg

Få senaste nyheterna och bli inspirerad först

fler inlägg om smarta hem

Dela inlägget med vänner

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email